Konflikthantering.com
Konflikthantering - praktiska tips för dig

Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Så annonserar du för din butik


Smarta tips för butiker

Visst är du sugen på att sätta in en annons som drar kunder till din butik Men det är dyrt med helsidor i tidningar - eller är det verkligen det?

Många behandlar listpriserna för annonser som heliga och betalar det som står - eller tvingas lägga in mindre annonser för att det kostar så mycket. De vet inte att annonspriser är förhandlingsbara rätt långt om man bara vet hur man ska göra.


Så här ska du göra:

Ring den tidning du drömmer om att annonsera i men som du misstänker är för dyr. Fråga vad annonserna kostar. När du vet det erbjuder du dig att annonsera för halva det priset (eller för en tredjedel). Du kommer att höra säljaren muttra och det är ju hans/hennes jobb, så det ska du inte bry dig om. Säg att du är beredd att slå till på ett visst pris och att att säljaren kan höra av sig om något dyker upp. Sedan är det bara att vänta...
Chansen är stor att du får ett samtal ett par dagar innan tidningen ska gå i tryck - och du får annonsera till det pris du vill eftersom det finns plats över i tidningen.


Men, kom ihåg en sak - annonsering alltid handlar om långsiktiga resultat. En annons gör ingen lyckad kampanj precis som en (1) svala inte gör någon sommar. Skapa ett bra samarbete med en tidning där båda vinner, men där du vinner lite mer :-)

Smarta tips om annonsering som fungerar

Lär dig allt om annonsering

Vill du ha fler liknande tips en gång i månaden?
Prenumerera gratis på månadsbrevet Butikstipset här:

Sälj mer i din butik
För dig med butik som behöver nya tips och inspiration som hjälper dig att sälja mer i din butik.

Butikstipset går ut till nästan 18 000 prenumeranter och startades 2004.

Det är helt gratis att prenumerera och du kan avsluta prenumerationen när som helst

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med bra böcker om att sälja från Bokförlaget Redaktionen.

Läs exempel på tipsbrevet Butikstipset så du vet vad du får

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.
Konflikthantering.com är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen
stefan@redaktionen.se | Sitemap